Vinterhi den 4. december!

ØV ØV – jeg har vist været for sent ude med at kræve tilmeldinger. Eller også er I forfatterspirer gået i vinterhi. Uanset årsagen er der i hvert fald ikke tilmeldinger nok til at gennemføre skrivning i aften.

Til gengæld 

kan du glæde dig til næste gang, hvor vi skal høre deltagernes medbragte tekster og give RESPONS på dem. Det bliver anderledes, end det plejer, og forhåbentlig kan I tage hjem fulde af inspiration og konstruktive tilbagemeldinger på jeres ting.

Også den 18. december, som er den sidste skriveaften af sin art, vil du have mulighed for at få respons. Hvis du altså dukker op.

Konceptet er, at alle deltagere læser op, hvis vi har tid, og at alle får respons. Max 2 normalsider (= cirka 2100 anslag) og husk at kopiere min. 4 eksemplarer.

Responsen

gives efter et sæt af normer, som vi er fælles om. De fokuserer på, hvad teksterne gør ved sin læser og værner om skriveglæden. Ønsker du din tekst dissekeret på den hårde måde, er det ikke her, du kan få dét. Kom i stedet, hvis du ønsker  at blive mere bevidst om styrkerne i din tekst.

Du vil også have mulighed for at stille afklarende spørgsmål, hvis du har brug for uddybende samtale om, hvordan dine læsere oplever din tekst.

Før respons/feedback skrives efter et fastlagt program – ca. 45 minutter. Der skrives som sædvanlig i hånden. Har du problemer såsom slidgigt, kan du dog medbringe din computer.

TILMELDINGER ER NØDVENDIGE – OG MODTAGES ALLEREDE NU PÅ skrivekursus@forfattermentor.dk

Skriveaftenerne foregår som altid i café Mahalle, Birkegade 6, 2200 København N. Kl. 19.30-21.30.

De allerbedste hilsner,

Stine

Share Button
Udgivet i Nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*