(AFSLUTTET) SOMMER-CAMP i skrivekunst (10-14 år)

En hel uges forfatterkursus for børn i sommerferien 2016

Her skal leges med sproget, vi skal udvikle det, eksperimentere med ord og sætninger og inspirere forfatterspirerne til at finde deres eget udtryk som forfattere. Men:

skrivearbejde handler ikke kun om at sidde stille ved et skrivebord!

Det handler lige så meget om at være opmærksom på sine omgivelser – dén verden man er så vant til, at man ofte slet ikke lægger mærke til den.

Derfor skal vi i løbet af ugen se, smage, føle, lugte, lytte til alt omkring os, som om vi lige var ankommet og oplevede alting for første gang…

I løbet af ugen arbejder vi med FANTASIREJSER og SANSEØVELSER. Vi skal LYTTE TIL MUSIK, til fremmede menneskers samtaler, til hinandens og vores egne stemmer.

I arbejdet med vores tekster bruger vi også BILLEDER og arbejder med COLLAGE, hvis der er stemning for det.

Nogle af dagene tager vi ud på en lille tur!

Alle børn er velkomne uanset forudsætninger. Eneste krav er, at deltagerne elsker at bruge deres fantasi og kan lide at skrive.

Fredag eftermiddag afholdes en afslutning, hvor forældre og søskende indbydes til at se og høre, hvad der er kommet ud af ugens eksperimenter.

TID Uge 27 (man-fre), 2016, kl. 9-15

STED Fensmarkgade 23, 2200

UNDERVISER Stine Korsgaard

PRIS 950,-

Du sikrer dig en plads til dit barn ved at betale kurset med det samme. Indbetaling sker ved bankoverførsel til Forfattermentor: 5361 0248935 (konto i Arbejdernes Landsbank)

Anfør venligst dit barns navn og alder samt din emailadresse og telefonnr. på indbetalingen. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding og et velkomstbrev med yderligere oplysninger.

Jeg glæder mig til en uge fuld af inspiration, grin og spændende historier!

 

Kærlig hilsen,

Stine Korsgaard  ♥

 

Share Button
Etiket: , ,
Udgivet i events, Nyt, skrivekurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*