Januar 2018: Ny skriveworkshop for børn

Søndag den 28. januar 2018

Kreativ skriveworkshop for børn i alderen 11-14 år

Når man er 11-14 år er man allerede godt på vej til at glemme sin oprindelige åbne tilgang til sig selv og sin omverden til fordel for et kategoriserende, analyserende, kritiserende blik. Det er en skam – ikke kun fordi den åbne tilgang til verden er forudsætningen for al kunstnerisk skabelse, men også fordi den er forudsætningen for den enkeltes forankring i sig selv som menneske.

SØNDAG DEN 28. JANUAR går vi på opdagelse i netop den åbne del af vores bevidsthed, hvor alt kan ske. Deltagerne trænes i at slå den lillebitte – men ofte meget dominerende – kritikerhjerne fra og i stedet undersøge sig selv og deres omverden med stort, åbent sind.

Igennem skriveøvelser, der inddrager sanserne, styrkes SPROGBEVIDSTHEDEN og fornemmelsen af at have sin helt egen unikke FORFATTERSTEMME.

Workshoppen vil for eksempel introducere deltagerne for meditationsøvelser, fantasirejser, alfesprog, visualiseringer, musik og måske en lille udflugt, hvis ikke vi er for mange.

Al skrivning foregår i hånden, så lad computeren blive derhjemme. Notesbøger udleveres på stedet.

Underviser

Stine Korsgaard, indehaver af forfattermentor. Har undervist børn og voksne i kreativ skrivning siden 2011, blandt andet i workshops på Københavns Hovedbibliotek og på aftenhold for børn/unge under Ung i Rudersdal.

Tid/sted

Søndag den 28. januar 2018 kl.10-15 i beboerlokalet Fensmarkgade 27, 2200 Kbh N.

Tilmelding

Skriv til mig på skrivekursus@forfattermentor.dk senest den 21. januar, hvor indbetalingen ligeledes senest skal være registreret. Betaling foregår via mobilepay til Stine Korsgaard på 2941 2620. Husk at notere deltagerens navn/alder i både mail og mobilepay.

Pris

450,- pr. deltager. Notesbøger og øvrige redskaber, udgifter til udflugt, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. Deltagerne skal dog selv medbringe madpakke til frokost.

 

Jeg glæder mig til at se jer!

 

Kærlig hilsen,

 

Stine Korsgaard ♥

Share Button
Udgivet i events, Ikke kategoriseret, news, Nyheder, Nyt, skrivekurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*