Pssst! Har du en skrivegruppe?

Indsprøjtningen

– din skrivegruppe ikke vil undvære (hvis den altså vil overleve)

Jeg kommer på hjemmebesøg hos dig og din skrivegruppe i en radius af 25 km. fra København. Bor du i en anden landsdel, kan vi alternativt arrangere et møde over Skype.

Hvordan ved du, at du og din skrivegruppe har brug for at blive tilset, støttet, set på med friske øjne?

En session eller flere er et uundværligt pust i din skrivegruppe, hvis

  • din skrivegruppe er helt ny, og I er i tvivl om, hvordan I bedst griber det an, så I kommer godt fra start.
  • du har en gruppe venner og bekendte, der elsker at skrive, men som ikke rigtig ved så meget om skrivegrupper og hvordan de fungerer – når de altså fungerer super. I vil vide, hvordan I gør, hvis I vil have dén UNDERSTØTTENDE, FORTROLIGE, OPBAKKENDE skrivegruppe, som du og de andre altid har drømt om – måske uden helt at tro på, at det faktisk kan lade sig gøre (bare rolig, det kan det).
  • din gruppe har eksisteret længe og egentlig kører fint MEN måske er blevet lidt metaltræt. Altså: trænger til at få pustet ny inspiration, fokus, faglighed og virketrang ind i samarbejdet igen.

Ved en enkelt session kan du/I selv i vid udstrækning vælge indholdet, eftersom det er jeres specifikke situation og ønsker, der er i centrum. Jeg har dog nogle fokuspunkter, som I kan bruge som pejlemærker, når I vælger, hvad I vil tale med mig om.

Har I noget, I gerne vil have vendt med mig, som ikke fremgår af fokuspunkterne nedenfor, så sig det! Det er garanteret et knaldgodt og oplagt emne, som jeg bare helt har glemt at sætte på – Gud forbyde det.

Fokuspunkterne er

  • Gruppesamarbejde ved respons-givning, skrivning og samtale om skrive- og arbejdsprocessen: Den rette holdning (!)
  • Kunsten at holde et skrivegruppemøde, hvor alle bliver hørt, rørt og flyttet fremad i skrivearbejdet.
  • Gode principper for flow, som I kommer til at bruge, når I skal skrive sammen.
  • Kunsten at understøtte hinandens skrivelyst igennem skriveøvelser m.v.

Jeg trækker på mine erfaringer fra den skrivegruppe, som jeg selv har været del af i nu snart fem år, og som jeg den ondenlyneme holder fast i, til jeg står med begge ben i graven, eller… anderledes formuleret – som jeg er RIGTIG glad og taknemmelig for.

Prisen for en session afhænger af, hvor langt I ønsker, at jeg laver mit program. Som udgangspunkt koster en session på 2 timer

2200,- 

Inkl. moms og de vigtigste pointer SAMT en lille notesbog til hver deltager indeholdende ideer og tricks til at opnå et godt skrivegruppe-samarbejde. (Jeg lover dig, du kommer til at slide den op.)

Og så glemte jeg nær at fortælle dig, at du og dine skrivevenner hver får hele 50% rabat på det næste kursus, I tilmelder jer hos Forfattermentor.

Dét, synes jeg selv, er ret vildt. Hvis jeg skal være helt ærlig.  

Ja, 2200,- er en hel del højere end prisen for kurser og workshops. Opgjort i timer i hvert fald. Men så er du også sikker på, at du har gjort ALT for at sikre, at din gruppe får de største forudsætninger for at overleve mange år endnu. Og ikke bare det: Du skaber de bedste chancer for, at din skrivegruppe bliver en af de allerstørste forcer i dit skrivearbejde OVERHOVEDET. Nogensinde.

Husk, det er ca 5% af alle skrivegrupper, der overlever mere end 3 skrive-møder. Vil du gerne tilhøre de 5?

Jeg tager gerne ud til jer i en radius af 25 km. fra København. Bor du i en anden landsdel, kan vi alternativt arrangere et møde over Skype.

Jeg former mødets dagsorden afhængigt af, hvad I har brug for.

Book en session NU via kontakt-formularen nedenfor.

Jeg glæder mig til at møde dig

Stine

PS: Glemte jeg at tilføje, at en skrivegruppe-session giver hvert eneste af gruppens medlemmer hele 50% rabat på det første kursus, han/hun snupper hos Forfattermentor? MEN: Tilbuddet  gælder KUN året ud!

Share Button
Udgivet i skrivekurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*